Header instax mini 11

SI HEI TIL DET NYE INSTAX MINI 11

Si hei til instax mini 11– erstatteren til bestselgeren mini 9! Det lille lekre kameraet er like smidig og ikke minst like lett å bruke som det ser ut. Med instax mini 11 i hånden er du bare noen få sekunder unna å fange de vakreste, morsomste og kjekkeste øyeblikkene i et fysisk instax-print som du kan ta vare på for alltid.

Vi vet hva du tenker..hva kan dette nye kule kameraet? Vi gir deg et raskt overblikk over de beste egenskapene til instax mini 11. Gled deg til å høre mer!

FINT OG ENKELT DESIGN

Inspirert av det ikoniske instax mini 9-kameraet har vi laget en ennå bedre oppfølger. Instax mini 11 har et elegant og slankt design med fokus på detaljer.  Kameraet er både mindre og smalere enn forrige mini 9, som gjør det ennå enklere å ta med seg på farten.

instax mini 11 finnes i fem fine farger: Charcoal Gray, Sky Blue, Blush pink, Lilac purple og Ice White.

PERFEKTE BILDER HVER GANG

Vi tørr å påstå at instax mini 11 er det enkleste instant kameraet å bruke noensinne! Kameraet gjør nemlig all jobben for deg, slik at du kun trenger å fokusere på å samle livets store øyeblikk. Dette er takket være den nye funksjonen automatisk eksponering, som stiller seg inn automatisk etter lysforholdene. Det eneste du trenger å gjøre er å slå kameraet på, og starte å ta fantastiske bilder i høy bildekvalitet.

Denne funksjonen sikrer nemlig skarpere bilder som får med alle detaljer i bildet!

Perfekte bilder takket være automatisk eksponering

ENNÅ BEDRE SELFIES

Med den nye selfie-funksjonen har det aldri vært lettere å ta en fin selfie! Selfie moduset sørger for at kameraet fokuserer på menneskene i bildet. Still inn til selfie mode ved å dra ut den fremste delen av kameraets objektiv. Når dette er gjort bruker du speilet til å justere posisjonen din og ta en fin selfie!

GJØR DET TIL DITT EGET

Med mini 11 har du mulighet for å gi ditt eget personlige preg med tilhørende tilbehør til utløserknappen. La mini 11 henge på armen som et kult accessory og skift ut fargen på utløserknappen som matcher outfiten!

tilbehør til instax mini 11