instax mini Link i dusty pink, dark navy och

Bli ekspert på instax mini Link

Instax mini Link er navnet på den nye, stilrene instax printeren som hittil har flest moduser og funksjoner av instax printerne. Vi gir deg en guide til hvordan du bruker de mange nye mulighetene i instax mini Link. Printeren og den tilhørende appen gir et hav av muligheter. Du kan for eksempel skrive ut bilder og videoer du har tatt tidligere, ta nye instax bilder og legge til fine rammer. I tillegg sørger den nye Fun Mode innstillingen i appen for at du og instax printeren blir festens midtpunkt.

Les videre og vi garanterer at du blir ekspert på å bruke instax mini Link!

Last ned appen her:

INSTAX MINI LINK-APPEN

Du kan koble smarttelefonen til printeren med Bluetooth gjennom den tilknyttede mini Link-appen som kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play Store. Instax mini Link-appen har to forskjellige moduser, Print Mode og Fun Mode. Takket være den innebygde bevegelsessensoren, kan du enkelt skifte mellom modusene ved å vippe printeren frem og tilbake.

skärmdumpar som visar instax mini Link appens print mode och fun mode

For å veksle mellom de to modusene, vipper du bare skriveren frem og tilbake takket være den innebygde bevegelsessensor som gjør det superenkelt å bruke skriveren.

bild på hur man lutar mini link-skrivaren för att ändra läget

PRINT MODES

I appen er det tre forskjellige modus for print du kan velge mellom, nemlig Simple Print, Video Print og Instax Camera.

Simple Print

Hvis du har tatt det perfekte bildet med smarttelefonen og ønsker å forevige det som et fysisk instaxbilde, er Simple Print løsningen! I Simple Print moduset velger du først bildet som skal skrives ut, og deretter har du muligheten til å legge til et av de tre forskjellige filtrene (svart / hvitt, sepia eller auto). Du kan også velge å korrigere bildet (lysstyrke, kontrast og metning).

Skärmdumpar på funktionerna i simple print läget

Når du har valgt riktig bilde og redigert det, er det tid for å skrive det ut. Her er det enkelt og greit bare å swipe opp med fingen og noen sekunder senere har du bildet i hånden!

Bild som visar hur man svepar upp för att skriva ut en bild

Video Print

En annen ny og spennende funksjon ved instax mini Link er muligheten til å printe ut bilder fra favorittvideoen din. Velg en video, spol fremover og bakover til det perfekte øyeblikket i videoen, beskjær og skriv ut!

Video-print funksjon i mini Link appen

instax Camera

Med instax camera funksjonen har du muligheten til å fjernbetjene printeren via telefonen din. Når denne modusen er valgt, vises en instax-ramme i appen, slik at du kan se på forhånd hvordan det endelige instax-bildet vil se ut. Hvis du er for langt fra motivet, kan du zoome inn ved å vippe printeren mot deg selv og zoome ut ved å vippe den motsatt vei. Når du er fornøyd med bildet, trykker du på instax-knappen i midten av skriveren, og bildet er nå klart til å printes!

zoom ind og ud på kameraet ved at tilte printeren fra lodret til vandret

FUN MODES

I tillegg til de tre printmodusene har appen også fire forskjellige Fun Modes du kan velge. Dette er Frame Print, Collage Print, Match Test og Party Print.

Frame Print

Hvis et vanlig Instax-bilde ikke er nok, er Frame Print tingen for deg! Gi bildene dine det lille ekstra, og legg til en av de 27 stilige, kunstneriske, søte og humoristiske rammene til bildene dine.

Collage Print

Med Collage Print har du muligheten til å lage en collage og sette sammen flere bilder i en Instax-ramme. Det er 17 forskjellige design å velge mellom, så slipp løs kreativiteten og skap en personlig collage med alle favorittbildene dine i en ramme!

Olika typer av kollager för collage print

Match Test

Ta en instax match test og finn ut hvor godt du matcher med f.eks. en venn eller noen du er glad i. Før testen begynner, velger du enten et bilde av begge to sammen eller et bilde av hver person. Når det er valgt er det på tide å starte testen, og du kan nå velge mellom Quick diagnosis eller Precision diagnosis. Hvis du vil ha resultatet raskt og enkelt, velger du førstnevnte og instax mini Link beregner kompatibiliteten deres direkte fra de valgte bildene. Hvis du vil ha en mer nøyaktig test, velger du precision diagnosis hvor begge to må svare på fem forskjellige spørsmål om personlighet og egenskaper. Når testen er ferdig, skriver du ut instax-bildet for å se resultatene og hvor godt dere passer!

bild på instax mini links match test
bild på instax mini link och instax-bilder från match testet

Party Print

Party Print er en skikkelig feststarter! Her kan opptil fem personer koble seg til printeren gjennom mini link appen, slik at dere kan lage morsomme bilder. Når alle telefonene er koblet til, velger printeren selv ut en layout, og hver enkel person sender et bilde via Bluetooth. Tips: Hvis du velger suprise mode, vises ikke de sendte bildene i appen før bildet er skrevet ut.

Voilá, og du har et unikt instaxbilde med vennene dine!

Bild på hur party print fungerar med instax mini linkl

Print ut bildene igjen og igjen

Instax handler ikke bare om å ta, men også om å gi. Del bildene dine med andre for å forevige minnene sammen. Med Instax mini Link kan du skrive ut det samme bildet så mange ganger du ønsker, slik at alle vennene dine eller hele familien også kan få en kopi. For å printe et bilde på nytt, snur du bare skriveren på hodet, trykker på instax knappen og bildet blir umiddelbart skrevet ut på nytt.

hand som håller en instax mini link
Hand som visar hur instax mini Link ska lutas för att skriva ut bilder igen

DEL DINE INSTAX BILDER MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE, ELLER BRUK #MITTINSTAX