Slik bruker du instax SHARE printer appen

Vi kjenner alle til Instax kameraene og magien ved å få bildet i hånden med det samme. Ingenting er som å vente på at bilde kommer opp av kameraet og se at det fremkalles LIVE foran øynene på deg. Med instax SHARE-printerene har det blitt ennå lettere å skape og beholde instax bildene dine.

Dersom du har tatt et bra bilde med smart telefonen eller FUJIFILM X Series-kameraet ditt, kan du nå også få det fremkaldt med det samme. Da skal du bare bruke en instax SHARE SP-2 eller en instax SHARE SP-3 printer. Plasser Instax filmen i printeren, last ned den tilhørende appen og du klar til å fremkalle bildene dine! Her er vår veiledning til fremkalling av bilder direkte. 

 Kom i gang med instax SHARE printer appen

Når du har lastet ned appen på mobilen vil du først bli spurt hvilken type printer du har: instax SHARE SP-2 eller instax SHARE SP-3?

Dersom du har begge printerene kan du fremdeles skifte mellom dem ved å gå inn i printer model setting i innstillingsmenyen. Velg printeren du ønsker å bruke og klikk ok. 

Det neste du skal gjøre er å velge bilder -klikk på Select from Photos. Dette gir deg tilgang til alle bildene du har lagret på smart telefonen din. 

Du har også mulighet til å velge bilder fra Instagram eller Facebook profilen din, slik at du kan få printet de beste øyeblikkene fra sosiale medier med det samme- med et fysisk print rett i hånden. Trykk på Instagram eller Facebook ikonet og logg inn på profilen du ønsker. Det er også mulighet for å printe direkte fra Dropbox, Google Photos og Flickr.

Visste du at du også kan printe bilder direkte fra ditt X-series kamera, for eksempel X-T3- slik at du kan få bilde direkte etter det er tatt.

Sørg for at printeren er slått på, og at WI-FI på smart telefonen din er slått på. Hvis du har en Android telefon så er det muligvis også nødvendig å ha på GPSén. For å koble til instax SHARE printeren skal du gå inn i WI-FI søkeren på mobilen. Instax SHARE printeren vil være synlig som INSTAX etterfulgt av serienummeret på printeren; det står i bunnen av printeren.

Når du  har valgt bildet du vil printe via appen vil du få et preview av hvordan det kommer til å se ut på instax printet. Dersom du ønsker å printe med det samme trykker du på Connect and Print. Len deg tilbake og la magien skje! Hvis du vil skape enda flere kreative ting så les videre….

Kreative muligheter i Instax SHARE appen

Når du har valgt bildet du ønsker å bruke har du mulighet for å rette det til. Det gjøres nede i høyre hjørne på knappen som heter; Edit. Trykk på denne knappen og du vil få følgende muligheter:

  • Edit the picture
  • Zoom in or rotate your image
  • Add a filter

Bruk intelligence Filter (vår favoritt) for å få frem de beste detaljene i bildet. Du kan også legge på black & white eller sepia filter.

Personligjør bildet ditt
Velg denne innstillingen for å justere brightness, contrast eller saturation på bildet.

Når du er fornøyd med de personlige endringene på bildet trykker du OK eller Cancel for å gå tilbake til det opprinnelige utseende på bildet og det orginale preview av instax bildet.

Lag collager og bruk ulike maler med instax SHARE Printer appen
Legg til en mal

Sett inn bildet i en kul mal du synes passer til en spesiell begivenhet og legg til din egen tekst. Det er et stort utvalg av maler, med mange ulike tema. Blant annet kan du velge mellom for eksempel bursdag, halloween eller jule-tema.

Velg en av de mange collagene for å bruke flere bilder i ét. Swipe gjennom de forskjellige designene for å velge den layouten  du liker best og trykk på + symbolet for å legge til ekstra bilder.

Splitt bildene

Bruk Photo split og fordel ét bilde utover flere instax print for å skape et større bilde når du plasserer dem sammen.

Tid og sted på bildet

Med Real time template kan du legge til tid, dato, vær og sted for bildene dine fra telefonen. Det vil stå i toppen av bildet, slik at du kan huske nøyaktig hvor du var da bildet ble tatt.

Del dine instax SHARE bilder med oss ved å tagge #mittinstax

instax SHARE SP-3
KJØP HER