Møt det nyeste medlemmet av instax familien - SQUARE SQ20

Dette elegante hybrid instant-kameraet er tilgjengelig i sort og beige og er en oppgradering av vårt SQUARE SQ10 kamera. Modellen har en hel rekke nye funksjoner, som vi ikke kunne vente med å få hendene på! En av de beste funksjonene hos det nye SQUARE SQ6 er den utmerkede ”motion mode” som lar deg velge favorittbilde ut fra en  serie av bilder og skrive ut akkuratt det du liker best.

Les videre for å finne ut hva vi elsker mest ved kameraet.

Never miss a moment

Det er fort gjort å gå glipp av det perfekte øyeblikket, men med motion mode har du mulighet til å spille inn en kort video og deretter spole tilbake og bla gjennom hvert trinn for å finne det perfekte bildet du ønsker å printe. Det er enkelt og raskt, slik at du kan se bort i fra uklare bevegelser og mislykkede bildeforsøk. Den er ideell for alt i fra morsomme hoppe bilder, konfettikast eller andre fartfylte øyeblikk som du ikke vil gå glipp av.

For å få tilgang til Motion mode gjør du følgende: Flytt on til midten og deretter velg å tilføye et kreativt filter til serien. Det finnes tre ulike filtere som er helt spesielle for motion mode: SequenceRetro og Film. Trykk på utløserknappen for å begynne å filme og trykk én gang til for å stoppe. Når du har tatt opp en mini video kan du bruke scrolleren til  å finne det beste bildet. Trykk OK for å lagre det, eller trykk på print knappen for å printe det med det samme. Alternativt kan du  bruke Time Shift Collage funksjonen for å lage en collage med fire bilder fra videoen.

Kom helt tett på

Med Tele to Wide muligheten kan du zoome helt inn på subjektet ditt. Vri linsen på forsiden av kameraet eller drei på hjulet på baksiden av kameraet.

Plass til flere bilder

Split og Collage er to nye innstillinger til SQUARE SQ20 som gir deg muligheten til å velge fra et utvalg av maler for å arrangere flere bilder i ét print. På denne måten er det lett å skape det perfekte collage. For å få tilgang til alle bildeinnstillingene trykker du på MENU OK knappen, og velg SHOOTING MODE. Deretter kan du bla gjennom alle mulighetene før du tar bildet.

A pop of colour

Vi elsker de seks nye partial farge filterene, som tillater deg å være kunsterisk. Du kan velge å fokusere på lilla, blå, oransje eller rød, hvor kameraet vil gjøre alt utenom den valgte fargen sort hvitt. Ta et bilde i hver farge og skap en fantastisk collage til å henge opp på veggen. Få tilgang til filtrene ved å trykke på filter knappen over scrolleren.

Super selfies

Wuhuu – Instax SQUARE SQ20 har et selfiespeil! Nå kan  du og vennene dine ta en hel haug fine selfies som dere kan  velge å få printet i flere kopier slik at alle kan få hvert sitt bilde.

Favoritt funksjoner

SQUARE SQ20 har selvfølgelig noen av  våre favorittfunksjoner fra SQUARE SQ10 som for eksempel double exposure. Denne funksjonen gir deg mulighet til å være kreativ og slå sammen  to bilder i ét. SQ20 har også Bulb mode, som er ideelt til å ta bilder av for eksempel fyrverkeri eller stjerneskudd i mørket.

En samling av bilder tatt med instax SQUARE SQ20