5 GJØR-DET-SELV IDEER TIL ET MER PERSONLIG BRYLLUP

At to personer gir hverandre sitt ja må være noe av det største og mest spesielle en kan forestille seg. Derfor gir vi 5 kreative gjør-det-selv ideer til et mer unikt og personlig bryllup til deg som skal gifte deg. Du kan nemlig bruke instax kamera eller instax printer på mange ulike måter for å skape det perfekte, personlige bryllupet og forevige den store dagen for både deg selv og dine gjester.

DIY 1 – INVITASJONER

Skap helt unike bryllupsinvitasjoner med fine bilder av deg og din forlovede- Du kan enten ta masse bilder med instax kameraet ditt eller du kan printe ut bilder av dere fra smarttelefonen via instax printeren. Lim bildet på invitasjonen og pynt med forskjellige dekorasjoner for å skape det utseende du ønsker. Du kan for eksempel bruke tørkede blomster for et mer romantisk utseende.

bild på hur man gör personliga inbjudningar med instax
bild på hur man gör personaliga inbjudningar med instax
Hemmagjorda instax-inbjudningar för bröllop

DIY 2 - PHOTOBOOTH

Med en photobooth har du muligheten til å engasjere gjestene og skape uforglemmelige minner fra bryllupet. Velg ut et område du synes passer fint som photobooth, hvor det er plass til at gjestene kan stille seg opp for å ta bilder av hverandre. Dekorer photoboothen med for eksempel et fint stoff eller teppe som bakgrunn og pynt med ballonger og ulike fotoartikler. Et godt tips er å bruke et instax kamera som har mulighet for tripod og selvutløser. Da kan kameraet settes på et stativ og alle gjestene vil få muligheten til å bli med på bildet. SQ6 er et eksempel på et instax kamera med både tripod og selvutløser. Den finnes blant annet i hvit perlemorsfarge som passer perfekt til bryllup!

Photobooth med instax SQ6 och fotoprops
instax SQ6 och party props för att ha i en photo-booth

DIY 3 - BORDKORT

Legg til et unikt preg på bordkortene ved å bruke bilder av gjestene dine. Instax bordkort kan lages enkelt og billig og gir et personlig uttrykk som gjestene dine garantert vil like. Bruk for eksempel noen vinkorker for et mer rustikt utseende. Alt du trenger å gjøre er å skjære bort en bit av siden av korken og deretter lage et kutt på motsatt side, hvor du kan plassere bildet.

Personliga bordskort skapade med instax SHARE SP-2-skrivare
Bild på hur man gör instax bordskort med korkar

Et godt tips er å bruke instax printeren til dette slik at du fort kan printe ut bilder av gjestene direkte fra smarttelefonen, Instagram eller Facebook. Alt du trenger å gjøre er å laste ned vår gratis SHARE printer app.

Download instax SHARE printer appen

DIY 4 - MINNEVEGG

Plasser instax kamera på bordene og oppfordre gjestene til å ta bilder gjennom kvelden. Still opp en oppslagstavle som gjestene kan feste bildene sine på. Dette er en fantastisk gruppeaktivitet som bringer gjestene nærmere hverandre og samtidig gir bryllupsparet fantastiske minner. Eventuelt kan du be gjestene om å sende deres favorittbilder med bryllupsparet på forhånd. Print ut bildene og fest dem på oppslagstavlen før gjestene ankommer (dette kan eventuelt nevnes i invitasjonen).

Anslagstavla med band och en sax
Händer fäster instax-bilder på en anslagstavla
Bilden visar vilka redskap som behövs för att göra en minnesvägg; en instax-kamera, filmer och en anslagstavla

DIY 5 - YOURINSTAX

Hvorfor ikke gå hele veien for å personliggjøre ditt instax kamera? Etter å ha designet invitasjoner, bordkort osv, vil et eget designet kamera virkelig sette prikken over i’en på den store dagen. Med YOURINSTAX har du mulighet til å designe ditt helt eget kamera ved å legge til et bilde av bryllupsparet på baksiden og en passende tekst, som for eksempel navn og dato på forsiden av objektiv linsen. Bestilling av YOURINSTAX vil bli mulig om ikke så lenge, men du kan allerede nå gå inn og leke deg frem til ønsket design.

YOURINSTAX, unik instax SQ6 med tryck runt objektivet
YOURINSTAX, en unik instax kamera med bild på baksidan

DEL DINE BRYLLUPSIDEER MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE ELLER BRUK #MITTINSTAX.

Bryllupssettet