JUL MED INSTAX

Endelig står den fine juletiden for døren og vi gleder oss av mange grunner!! Vi elsker maten, hyggen og selvfølgelig også gavene 😉 meeeen… for mange av oss er julen en smule annerledes i år. Og det er mange av oss som ikke får feire jul med de vi er glad i. Vi gir deg derfor her noen DIY ideer til en mer kjærlig og personlig jul – selv om det blir hver for seg!

1. INSTAX JULEKULER

Mangler du pynt til juletreet? Lag dine helt egne julekuler med instax bilder, som pynter opp årets juletre. Det er både gøy og enkelt, og det gir treet et personlig preg. Dessuten er det den perfekte måten å få med hele familien til julefeiringen – selv om det blir hver for seg.

DIY instax julekula med instaxbild och instax mini LiPlay
DIY instax julkula med instax-bild på en hund

Det du skal bruke:
– Gjennomsiktig DIY julekule (ca. 100 mm for at instax-bildet passer)
– Snor eller gavebånd
– instax kamera eller printer og tilhørende film
– Strimler av glitterpapir, konfetti eller lignende

Åpne opp julekulen og sett inn det ønskede instax bildet i den ene siden og glitterfyllet i den andre siden. Bind deretter snoren/båndet fast til julekulen og juster til riktig lenge før du knyter en knute. Mer enn det trengs ikke – du har nå din egen, personlige julekule som er klar til å pynte treet.

2. INSTAX TIL-OG-FRA KORT

Et bilde sier mer enn tusen ord! I stedet for de vanlige til- og fra-klistremerkene som man ofte setter på gaven, kan du lage ditt helt egne til-og-fra-kort bestående av et bilde av enten deg selv eller han/henne som fortjener en personlig hilsen. Det både pynter på gaven og viser mottakeren at du har lagt litt ekstra omtanke i gaven. Et triks som alltid gir pluss i boka!

Tre julklappar med instax till-och-från-kort

Det du skal bruke:
– Dekorativ snor eller gavebånd
– instax kamera eller printer og tilhørende film
– Hullemaskin

Vil du gjerne gjøre gaven ekstra personlig? Med instax mini LiPlay kan du tilføye lyd til bildet ditt. Det vil si at du kan spille inn en personlig hilsen til bildet, som enkelt kan avspilles via en QR-kode som blir printet på bildet. Er ikke det smart?

3. INSTAX JULEBORD-KORT

Selv om vi kanskje ikke kan være særlig mange samlet i julen i år, er det jo noe hyggelig og personlig med julebord-kort. Instax bordkort er ikke kun til de store festene, men også til de små, hyggelige stundene når vi vil vise frem til gjestene våre at vi har gjort noe ekstra ut av borddekkingen. instax bordkort kan lages både billig og enkelt, og det gir bordkortene et mer personlig preg som gjestene dine garantert vil like!

instax bordskort på en kvinna och två hundar
Dukat julbord med instax bordskort

Leslie Saeta – @my100yearoldhome

Det du skal bruke:
Lite stativ til bilder
– instax kamera eller printer og tilhørende film

Start med å printe ut et bilde av alle gjestene dine ved hjelp av en instax printer, eller ta et bilde av gjestene når de ankommer. Deretter er det bare å sette bildene på stativet. Å lage superfine og personlige bordkort blir ikke enklere!

instax-teamet ønsker alle en riktig god jul!

DEL DINE KREATIVE JULEBILDER MED OSS PÅ INSTAGRAM VED Å TAGGE @INSTAXNORGE

instax mini Link

instax mini Link med grönt LED-ljus