fbpx

Julesokk

Vanskelighetsgrad:

❆❆❆

Hvem sier du er blitt for gammel til julesokk? Ikke vi. Med instax bilder kan du gjør årets julesokk ennå mer personlig. Gi den bort som en gave eller ennå bedre: lag en til deg selv, og håp på at noen fyller den!

Dette trenger du:

  • Julesokk, limpistol, saks. Ekstra: Klistermerker, washi tape.

Steg 1: Dersom du lager julesokk til deg selv, kan du ta bilde av deg selv med instax kamera. Hvis du skal gi bort julesokken kan du ta bilde av personen du skal gi den til. Tips: Hvis du tar bilde av deg selv, kan du ta på deg juleklær for å få et juletema.

Personlig Julekort

Vanskelighetsgrad:

❆❆

blank

Finnes det noe bedre enn en personlig julehilsen? Med instax bilder kan du lage ditt helt eget personlige julekort, med bilde av deg selv (100% fornøydsgaranti hvis gaven er til foreldre eller besteforeldre), eller den du skal gi det til.

Dette trenger du:

  • Papp, lim, saks, dekorativ snor, hullmaskin eller nål.
  • Ekstra: klistermerker, washi tape, permanent markeringspenn.

Steg 1: Bruk instaxkameraet til å ta et bilde av deg selv eller den som skal motta gaven. Du kan eventuelt skrive ut et bilde med en av våre printere (SP-2, SP-3 eller mini Link) Det fine med SHARE appen er at du kan vri bildet omvendt vei med det hvite partiet øverst. Da vil du få mer plass til å lage hull og dekorasjon på toppen.

Steg 2: Pynt instaxbildet ditt med washi tape, klistermerker og skriv eventuelt “til og fra” på det hvite stykket. Hvis du ikke ønsker å skrive på selve bildet kan du klippe ut et lite stykke papp og lime det fast på baksiden, og skrive til og fra der.

Steg 3: Bruk hullemaskinen til å lage hull i toppen av instaxbilde. Sett en fin snor i hullet – Til og fra kortet er nå klar til å settes på gaven.

pynt til juletreet

Vanskelighetsgrad:

❆❆

Hvorfor ikke bruke instaxkameraet til å skape ny, inspirerende og personlig julepynt til juletreet?

Dette trenger du:

  • Papp, lim, saks, dekorativ snor, hullmaskin eller nål.
  •  Ekstra: klistermerker, washi tape, permanent markeringspenn.

Steg 1: Ta hyggelige julebilder av familien til å henge opp på treet. Du kan også bruke en av våre printere til å skrive ut bilder fra mobilen.

Juletre-collage På veggen

Vanskelighetsgrad:

❆❆❆

Start video

Å gå til innkjøp av et juletre kan være både dyrt og tidkrevende. Hvorfor ikke lage en litt annerledes og kreativ vri på det i år? Lag ditt helt eget juletre sammensatt av instax bilder! Det er fin måte å pynte stuen på og trenger ikke være tidkrevende.

Dette trenger du:

Steg 1: Finn et juletre du synes er fint. Start med å ta bilder av treet. Her må du ta ganske mange bilder, og fra flere steder for å kunne sette det sammen som en collage etterpå.

Steg 2: Når du kommer hjem kan du starte med å sette sammen juletreet med instaxbildene. Start på gulvet, for å planlegge nøyaktig hvordan du ønsker å sette dem sammen. Tips: mål hvor mye plass du har på veggen før du starter.

Steg 3: Når du har laget ferdig collagen, kan du begynne å henge opp bildene med dobbelsidig teip. Start nede ved roten og jobb deg oppover. Du har nå ditt helt eget instax collage juletre!

Instax Adventskalender

Vanskelighetsgrad:

❆❆❆

Gjør en kreativ vri på årets julekalender ved å lage din helt egen instax adventskalender. Hva som skal være med i julekalenderen er helt opp til deg selv. Det kan være alt i fra et instaxbilde med en hyggelig beskjed, eller instaxbilde festet til en mindre gave. Med dette har personen hver dag en personlig gave å glede seg til!

Dette trenger du:

  • 40x60cm papp, binders, små klyper, dekorativ snor, saks, skrivesaker, linjal, papir med julefarger/mønster, klistermerker, metallfarger, lim osv. Her velger du selv hva du ønsker å bruke!
  • instax kamera eller instax printer

Steg 1: For å lage forsiden av julekalender kan du bruke papir, og klippe ut 24 kort i samme størrelse som instaxbildet (8,8 x 5,8 cm for mini print). Bruk ulike typer papir og washi teip for variasjon. Skriv nummer på hvert ark for å vise til dagens dato.

Steg 2: Finn en oppslagstavle hvor du kan feste alle bildene. En i størrelse 4x6cm vil akkuratt få plass til 24 instax-luker. Klipp til fire snorer slik at de passer til tavlen, og har plass til å feste dem godt på baksiden. 

Steg 3: Fest instax lukene til tråden med binders eller små klyper.

Steg 4: Dersom du føler deg ennå mer kreativ kan du pynte oppslagstavlen med fin juledekor.

Dersom du ønsker å lage en mindre julekalender, kan du også velge å ha en med luke hver annen dag!