Cover

SOMMERMINNER MED INSTAX

Les vår sommerguide og oppdag hvordan instax kan bli din beste følgesvenn gjennom sommeren! Du kan også lese våre tips til hvordan du kan forevige de beste sommerminnene med en instax scrapbok!

Etter en lang vinter med skole, jobb, trist vær og alt for mye tid innendørs står endelig sommeren for tur!! Det er tid for sol, strand og nye eventyr- som vi har lengtet etter dette.

Uansett hva sommereventyrene innebærer, er instax den perfekte følgesvennen.

SOMMERENS BESTE FESTIVALER

Instax er perfekt å ha med i vesken til sommerens festivaler. Den er liten, lett og enkel å bruke. Dessuten kommer du uten tvil til å bli utrolig populær blant venner og bekjente, for hvem vil vell ikke ha med seg et morsomt minne fra de beste festivaløyeblikkene hjem?

Dersom du trenger inspirasjon til hva du skal bringe med deg på festivalen, kan du lese vår festivalguide her.

Eventyrlige reiser og roadtrips

Enten sommerplanene innebærer magiske utenlandsreiser eller bare kortere utflykter rundt i Norge, kommer instax-kameraet til å bli din beste venn. Fang sommerminnene med venner, familie eller sommerflørten. Samle dem opp og kikk tilbake på alle minnene ved slutten av ferien.

THE TAN WILL FADE, BUT THE MEMORIES WILL LAST

Ettersom man aldri kan stole på det norske sommerværet, kan det være en god íde og forberede seg på ktiviteter innendørs i  grå regnværsdager. De dagene regnet står som værst kan du for eksempel lage en scrapbok av de fineste sommerminnene. Scrapbok er en perfekt måte å samle opp bildene fra en fantastisk sommer på slik at minnene varer for alltid.

Du trenger:

  • Scrapbok/fotoalbum/eller lignende
  • Sommerlige instax-bilder
  • Limstift
  • Instax sharpies tuschpenner
  • Dekorasjoner: f.eks. tørkede blomster, klistermerker eller washi-teip

Steg 1:

Velg ut de beste instax-bildene fra sommerens festligheter, utenlandsreiser, festivaler, roadtrips eller hva du synes beskriver din sommer best.

Välj ut dina favorit instax-bilder

Steg 2:

Legg bildene i scrapboken før du klistrer dem på, for å sikre at plasseringen blir som du ønsker. Når du har bestemt deg for en fin layout, klistrer du inn bildene i boken.

instax mini LiPlay, instax mini- och square-bilder och torkade blommor
Fotobok med instax-bilder
Bild som visar hur instax-bilder klistras in i en klippbok

Steg 3:

Slipp kreativiteten løs og begynn å dekorer scrapboken din! Her kan du for eksempel bruke tørkede blomster for å skape sommerfølelse. Bruk instax sharpies tuchpenner for å skrive en liten tekst på den hvite rammen på instax-bildet. Dersom du ønsker en mer utfyllende tekst som forklarer minnet, kan du skrive det inn på sidene. På denne måten vil du alltid kunne se tilbake på minnene og huske nøyaktig hvordan dagen var. 

Steg 4:

Sluttresultatet er klart og du har nå en sommerlig scrapbok hvor du alltid kan titte tilbake på de beste minnene fra en fantastisk sommer!

Klippbok gjord med instax mini LiPlay

DEL ALLE DE FINE SOMMERBILDENE DINE MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORE