THE RIGHT FILM FOR THE RIGHT MOMENT

Vi elsker å personliggjøre rommene våre med instax prints. Alle de forskjellige typene av film gir mulighet til å være ekstra kreativ når man skal dekorere hjemmet. Det gir oss lyst til å ta ennå flere bilder og printe dem!

Vi gir deg et overblikk over hvilke film du kan få kjøpt.

AIRMAIL INSTANT FILM

Holder du på å planlegge en tur til utlandet, eller har du noen feriebilder liggende som du gjerne vil printe? ”Airmail Instant Film” er perfekt til å printe alle de herlige ferieminnene. De passer dessuten perfekt til å feste til et kort som du kan gi til din familie for å holde dem oppdatert på alle dine kjekke opplevelser. Husk ”Airmail instant Film” neste gang du skal ut å reise!

MULTIFARGET MAGI

Klarer du ikke bestemme deg for én farge? Da er Rainbow instant film kanskje noe for deg. Rainbow har tofarget ramme, hvor hvert eneste print har forskjellig fargekombinasjon.

SKILL DEG UT FRA MENGDEN MED SHINY STAR OG STAINED GLASS

Få bildene dine til å virkelig skille seg ut med dekorative ramme som Shiny Star og Stained glass  Instant film. Dette er vår favoritt film for party bilder og begivenheter med venner. Likt som med Rainbow kommer alle printene i forskjellige farger.

A POP OF CANDY

Polkaprikker er super cute, og med denne fargerike Candy Pop Instant filmen har du mulighet til å virkelig gi en fargeeksplosjon til bildene dine.

COOL COMIC

Til de morsommere bildene kan du prøve Comic Strip Instant film, som er tegneserie inspirert med snakkebobler på rammen.

MONOCHROME

Monochrome mini er den perfekte filmen for et stilfullt og kunstnerisk utseende på bildene, da denne filmen gjør bildene sort/hvitt. Monochrome finnes også i WIDE format

KLASSISK

Hvis du er ute etter et ”clean og classic” utseende kan du velge instax film med den ikoniske hvite rammen. Denne rammen passer til alt!

BACK TO BLACK

Den svarte rammen finnes til både instax mini og instax SQUARE film og gir et mer ekslusivt og rått uttrykk til bildene.

FØLG @INSTAXNORGE PÅ INSTAGRAM OG VIS OSS HVORDAN DU BRUKER DE FORSKJELLIGE FILMENE HASHTAGGET MED #MITTINSTAX