I januar og februar kan du møte Instax Teamet på Bryllupsmesse i Malmö, Göteborg og Stockholm. Her viser vi eksempler på hvordan du med ditt Instax kamera eller Instax printer kan forevige alle deres fantastiske øyeblikk fra bryllupet.
Les her hvordan du kan lage en bryllupsscrapbook med instant-kameraer, eller se hvordan du kan lage flotte bordkort eller en underholdene foto-boothen.

Hvordan lager du et instant bordkort?

Skjær i siden av en kork slik at den kan stå. Vend deretter korken om og lag et snitt hvor du plasserer instantbilde ditt. Du har nå et hjemmelaget instant-bordkort.

Vanskelighetsgrad:

Hvorfor ikke bruke et Instant kamera eller printer til å lage et personlig bordkort i anledning til den store dagen? Instant-bordkort kan lages enkelt og billig og gir en personlig look til bordkortene, som gjestene helt garantert vil sette pris på.

Dette trenger du:

 •  Korker
 • Kniv (OBS. Pass på du ikke skjærer deg)
 • Instax kamera eller Instax printer

Steg 1: Ta et nytt eller velg et bilde av hver gjest. Det kan enten gjøres i forbindelse med ankomst med et Instant kamera, eller utvelges på forhånd og printes ved bruk av en Instant-printer.

Steg 2: Skjær av siden på korken slik at den kan stå (se bilde). Deretter lager du et snitt i korken med en kniv og setter inn bildet. Ditt hjemmelagde instant-bordkort er nå ferdig og gjestene vil garantert være i ekstase over idéen!

Tips: Du kan både velge å la korken ligge ned eller la den stå opp, alt etter hvilken look du foretrekker. 

Hvordan lager du en Photobooth?

Velg et område for photoboothen. Heng opp noe stoff med dobbelsidig teip og still ut en kasse med forskjellig tilbehør. Sett deretter instantkamera og tilhørende film ved siden av. 

Vanskelighetsgrad:

♥ ♥

Her har du muligheten til å engasjere dine gjester og på et enkelt vis skape uforglemmelig øyeblikk fra bryllupet. 

Dette trenger du:

 •   Stoff (Vi brukte paljett stoff for et festligere uttrykk)
 • Dobbelsidig teip
 • En eske eller kurv
 • To skilt hvor det står «PHOTOBOOTH på den ene og «TILBEHØR/PROPS» på den andre
 • Tilbehør
 •    Instax-kamera og film (Jo mer film, desto flere minner)

Steg 1: Begynn med å finne en overflate som passer best til Photobooth hjørnet. Veggoverflaten bør være minst 2×2 meter. Fest deretter det valgte stoffet på veggen, med for eksempel dobbelsidig teip.

Steg 2Ta en eske eller kurv og legg tilbehøret du har valgt ut oppi. Still kurven i nærheten av fotohjørnet med et tydelig skilt (se bildet). Plasser så et instant-kamera med film i og ekstra film vedsiden av.

Tips: Med Instax SQ6 har du mulighet til å feste kameraet på et stativ og anvende selvutløser. Med dette alternativet har alle muligheten til å bli me på bildet uten å være avhengig av at noen andre må ta det.

Hvordan lager du en instant gjestebok?

Sett inn dine instantbilder i en gjestebok ved hjelp av en limstift og benytt deretter tusjer, washi tape og/eller klistermerker til å sette et personlige preg på den.

Vanskelighetsgrad

♥ ♥

Dette trenger du:

 • Gjestebok/Tegneblokk/Fotoalbum
 •  Limstift
 •     Tusj
 • Evt. Washi tape og/eller klistermerker
 • Instax-kamera eller Instax-printer

Steg 1: Hvis du setter sammen gjesteboken selv, begynner du med å velge ut de bildene du vil bruke. Det kan både være bilder som er tatt med et Instant-kamera samt bilder tatt med Instant-printer. Med denne tilgangen kan du virkelig skape et personlig og vakkert minne fra den store dagen.

Hvis du derimot lar gjestene ta bildene selv, vil du få et meget levende minne fra bryllupet- Det gir et godt bilde av hvor god festen var og hvor kjekt dine gjestene hadde det.

 Tips: Benytt eventuelt Instax MINI9 kamera som er vårt mest brukervennlige kamera, noe som gjør det enkelt for alle gjester å ta i bruk. De fleste Instax kameraer er dessuten utstyrt med et selfiespeil som sikrer en god selfie.

Steg 2: Plasser bildet/bilder i boken ved bruk av limstiften. Alternativt kan du benytte tape eller klistermerker

Tips: Hvis du lager gjesteboken selv kan det være en god idé å plassere de ulike bildene før du begynner å lime dem fast – På denne måten sikrer du at du får nøyaktig det oppsettet du ønsker.

Steg 3: Nå kan du eller gjestene dine begynne å skrive i boken. Det kan enten være et godt minne fra festen eller en hilsen fra gjestene. Uansett hva vil det være den perfekte måten å minnes den store dagen på.

Tips: Benytt eventuelt tusjer og washi tape for å gi gjesteboken et mer festlig uttrykk.

DEL DINE BRYLLUPSBILDER MED INSTAX MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE ELLER #MITTINSTAX PÅ INSTAGRAM!