GAVETIPS MED YOURINSTAX

Med YOURINSTAX har du muligheten til å designe ditt helt eget instax SQ6 eller instax mini 9. Dette åpner opp for et helt nytt kreativt univers hvor du kan leke deg frem med sammensetning av bilder og tekst for å skape et unikt kamera som ingen andre eier. YOURINSTAX er den perfekte personlige gaven til en du holder kjært og mottakeren vil garantert sette pris på tanken og innsatsen du har lagt i gaven.

Her er våre gavetips og designideér til YOURINSTAX.

TIL VENNEN/VENNINNEN

Har vennen din bursdag, eller synes du bare han/hun fortjener en ekstra oppmerksomhet? Vennen din vil garantert sette pris på et eget designet kamera som et symbol på deres vennskap.

Et bilde sier mer enn tusen ord? Velg et koselig bilde av dere sammen, eller et bilde fra en av deres beste opplevelser. Å gi et instax kamera i gave blir som en bekreftelse på alle minnene dere skal fange sammen i fremtiden.

Legg til en hyggelig beskjed ved å skrive noen fine ord på linsen.

 

TIL KJÆRESTEN

Som et kjærestepar opplever man mye sammen, hvorfor ikke forevige alle de gode øyeblikkene ved å gi et personlig designet instax kamera? Du kan for eksempel legge til et bilde av kjæresten sin hobby eller et hyggelig bilde av dere to sammen. En genuin og personlig gave som han/hun garantert vil sette pris på. Alternativt kan du skrive et hyggelig dikt på baksiden eller noen ord om hvor mye du setter pris på kjæresten.

TIL FAMILIEN

Har en i familien bursdag, eller ønsker du kanskje å gi et instax kamera som en felles familiegave for å fange alle de gode familieøyeblikkene? YOURINSTAX er svaret. Du kan for eksempel velge et koselig bilde av familien samlet fra en hyggelig opplevelse. Med instax kan du fange alle øyeblikk, fra de de små koselige familiemiddagene til de større øyeblikkene som store familiesamlinger, reiser og opplevelser.

TIL DE SPESIELLE ANLEDNINGENE

Instax er også en perfekt gaveíde til anledninger som konfirmasjon, fødselsdagsfeiring, bryllup eller dåp. Print et design passende til anledningen og gi i gave til den store dagen. Det kan være et bilde av konfirmanten, av brudeparet eller av barnet som skal døpes i tillegg til datoen for feiringen. Instax kamera passer utmerket til slike samlinger, da det skaper et morsomt felleskap og foreviger minnene. I selve feiringen kan man ha et photobooth hjørne eller samle bildene i etterkant i en minnebok eller stille dem ut i hjemmet.

KOMBINER MED ET PERSONLIG KORT

Kombiner gaven med et kort og noen instax bilder for å gjøre gaven komplett. Du kan for eksempel skrive historien bak designet på instax kameraet dersom det er fra et spesielt minne dere begge holder kjært.

TIL DEG SELV

Treat yourself! Unn deg selv et instax kamera med et design med betydning for deg. Det kan for eksempel være bilde av et kjæledyr du er glad i, en hobby, eller bare en opplevelse fra en reise du har vært på. Du kan også vise frem din kunstneriske side ved å lage ditt eget bilde med ulike elementer du selv har satt sammen. Kun kreativiteten setter grensen!

Hva venter du på? Slipp kreativiteten løs og skap et helt personlig instax kamera som ingen andre har det samme av

DEL DITT YOURINSTAX DESIGN MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE OG #YOURINSTAX PÅ INSTAGRAM.