home_activities_cover

VÅRE TIPS TIL HJEMMEAKTIVITETER

Mange har ekstra tid til overs til kreative prosjekter og idéer i denne tiden vi er inne i. I den anledning ønsker vi å gi litt inspirasjon og tips til kjekke aktiviteter du kan gjøre med instax.

Minnebok

Har du mange gjenglemte minner liggende på mobilen? Da kan det være kjekt å mimre tilbake og skrive ut favoritt bildene ved hjelp av mobilprinter. Ved å lage en minnebok får du samlet alt på et sted slik at du alltid har noe å se tilbake på. Inviter venner på en video-date og gjør det til en hyggelig aktivitet sammen. Finn frem ting du har liggende hjemme av tomme bøker, penn, blomster, klistermerker, gammelt avispapir og lignende og start prosjektet!

Minnebok med instax
Minnebok med instax bilder
@byingridk

Bildevegg

En bildevegg gir et utrolig fint og personlig preg til hjemmet. Det finnes utallige måter du å sette den sammen på, så her er det bare til å slippe kreativiteten løs. Før du setter i gang kan du tenke over om du ønsker et minimalistisk eller hjemmekoselig uttrykk. Ut i fra dette kan du velge om du vil organisere bildene i en fast struktur og mønster, eller om du ønsker å plassere dem mer tilfeldig. Bildene kan henges opp med dobbeltsidig tape, heftemasse, eller klyper.

Mirror_with_instax_collage
Light_strand_instax_mini
Dressing up a space 1

Skriv et brev til en venn

Har du en god venn eller et familiemedlem du ikke får truffet på en stund? Finn frem penn, papir, diverse pynt og lag et personlig brev. Du kan for eksempel beskrive deres beste minne og legge til bilder fra øyeblikket. Dersom brevet er til besteforeldre vil de garantert sette pris på et bilde av deg selv. Legg brevet i postkassen for en hyggelig overraskelse utenom det vanlige!

Sende brev via posten

Organiser hjemme

organising_shoes_with_instax

Gir lange dager hjemme deg en trang til å organisere? Du er ikke den eneste!! Ta en ordentlig opprydning og sorter klær, sko osv. Skriv ut bilder fra mobilprinter eller ta et bilde av innholdet ved hjelp av instax kamera. Ved å sette på et bilde vil du alltid huske hvor du har tingene! Genialt, eller hva?

Vi elsker å se hvordan du bruker ditt instax kamera eller printer!
Del dine kreative prosjekter med oss ved å tagge @instaxnorge

Våre mobilprintere