KONFIRMASJON MED INSTAX

For mange unge står konfirmasjon for tur, noe som betyr en hel del forberedelser og planlegging for den ultimate feiringen. Les hvordan du kan personligjøre og forevige den store dagen med instax!

Invitasjonskort

Hvorfor ikke sette et unikt preg på invitasjonskortet ved å designe ditt helt eget fra bunnen av? Lim på et instaxbilde av deg selv og legg til dine favorittelementer – enten det er fotball, blomster eller andre elementer du synes passer fint inn. Her er det bare kreativiteten som setter grenser, og du velger selv hvordan du ønsker det ferdige utseendet.

Invitasjonskort konfirmasjon med instax

Bordkort

Bordkort med instax er både lett å lage og setter et personlig preg som gjestene garantert vil sette pris på! Alt du trenger er instaxbilder av gjestene og noe instaxprintet kan stå på. Vi har brukt et mini-staffeli på bildene under. Du kan velge om du ønsker å printe ut bilder av gjestene på forhånd med instax SP-3 printer eller ta et bilde av hver gjest ved deres ankomst. Dersom du velger å ta bilde av gjestene ved ankomst kan du ha navnet deres skrevet på staffeliet på forhånd slik at du husker hvor alle er plassert.

Bordkort til konfirmasjon med instax SQ6
Bordkort til konfirmasjon med instax SP-3

Gjestebok

Legg frem en gjestebok hvor gjestene kan skrive sine hilsener og gratulasjoner. Hvor koselig er det ikke å se tilbake på fine ord fra dem du holder kjært?

Fang øyeblikkene underveis

Konfirmasjonen er bare én dag i livet. Forevige dagen ved å fange øyeblikkene og stemningen gjennom dagen med et print rett i hånden. På denne måten kan du dele bildene med gjestene umiddelbart etter bilde er tatt. Etterpå kan du samle opp alle bildene og lime dem inn i et fotoalbum for å bevare alle minnene.

DEL DINE KONFIRMASJONSBILDER MED OSS VED Å TAGGE @INSTAXNORGE OG #MITTINSTAX PÅ INSTAGRAM!

Produkter

Previous
Next