Print og still ut bildene dine på instax måten

Har du mange minner som bare ligger fanget som digitale filer på kameraet eller telefonen din? Da gjør du  det feil! Bilder er laget til å printes og vi har noen supre løsninger som får deg i gang med printingen på null komma niks.

Hva er SHARE SP-3?

Instax SHARE SP-3 er den nyeste printeren i instax-serien som lar deg printe nydelige SQUARE bilder innen sekunder. Den er liten nok til å passe i vesken og stilfull nok til å se bra ut i hjemmet. Du kan enkelt koble smarttelefonen din til SP-3 og printe bilder direkte fra telefonen- du kan til og med printe direkte fra Facebook og Instagram konton din.

Å printe bildene er bare halvparten av moroa, å velge hvordan du skal utstille dem er vell så underholdende! Her er tre kreative måter du kan la deg inspirere av til å utstille bildene dine.

Instax explorer

Dersom du elsker å reise og utforske så er utstilling av reisebildene på et kart den perfekte måten å gjenoppleve øyeblikkene. På denne måten får du også vist frem alle flotte øyeblikk til venner og familie. Å utstille bildene dine på et kart er utrolig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en pakke med dobbelsidig teip og fest printet nær destinasjonen på kartet. Jo større kart, desto bedre er det (og desto flere bilder har du plass til).

Gå tradisjonelt med en ramme

Det finnes flere rammer laget spesielt for instax bilder slik at de passer perfekt. Disse er perfekt til å gi bort som gave! Alternativt kan du feste dobbelsidig teit bak på bildet og feste dem på veggen i et tilfeldig mønster

Vi har også laget en guide til hvordan du kan lage din helt egen fotoramme fra instax film beholderen som du kan lese her.

Bring naturen inn

Dersom du ønsker en  mer rustikk look kan du se etter dekorative planer og grener og henge  instax printene i en snor. Ikke glem å printe bildene opp ned slik at den brede delen av instax kanten kommer på toppen. Der har du den perfekte plassen til å lage et hull til snoren!

Del utstillingene dine med oss på sosiale medier ved å tagge @instaxnorge og #mittinstax!