fbpx

Instax mini Link

Den helt nye instax mini Link gjør det enklere enn noen gang å skrive ut favorittbildene dine! Med tre forskjellige utskriftsmodus kan du printe bilder fra smarttelefonen, ta nye bilder med fjernbetjening, eller printe ut et bestemt øyeblikk fra en videosekvens. Med fire forskjellige Fun Modes kan du være sikker på at du med instax mini Link blir festens midtpunkt. Samle sammen vennene og skap nye morsomme og kreative bilder sammen!

  • Ash White
  • Dark Denim
  • Dusty Pink
Nullstill
Varenummer: I/A Kategori:

Med instax mini Link er det morsommere enn noen gang å skrive ut bilder fra smarttelefonen. Med bare noen få bevegelser kan du nå skrive ut øyeblikkene som er lagret på telefonen og dele dem med de du er glad i!

Bevegelsessensor

Det helt nye med instax mini Link er at du kan printe ut bilder ved å bevege den i forskjellige retninger. Vil du skrive ut flere bilder slik at vennene dine kan få en kopi? Vri skriveren opp ned og trykk på instax-knappen for å aktivere reprint! Bruk også skriveren til å zoome inn og ut på kameraet ditt, og bruk den til å ta bilder. Zoom inn og ut ved å vippe skriveren fra vertikal til horisontal og ta bildet ved å trykke på instax-knappen.

Fun mode

Instax mini Link tilbyr helt nye og morsomme funksjoner. I tillegg til collage-print og 27 forskjellige rammer, kan du glede deg over match test og party print!

Finn ut hvor god match du er med dine venner, familie eller kjæreste ved å ta et bilde sammen og svare på noen spørsmål. Da avgjør Match-testen hvor god match dere er. Skriv ut bildet som bevis på deres (kanskje) perfekte match, og bruk reprint funksjonen til å lage en kopi slik at dere kan få en hver!

Med party print kan du lage morsomme bilder sammen med venner og familie ved å koble sammen smarttelefonene til printeren og laste opp hver deres bilde. For ekstra spenning kan du velge surprise mode, slik at du først får se det sammensatte bildet etter det er printet ut.

Video print

Med video print funksjonen får du de beste forutsetningene for et bra bilde! Du har muligheten til å bla frem og tilbake i videoene dine for å velge ditt favorittbilde fra videoen.

LED-lys

I tillegg til bevegelsessensor, har instax mini Link fokus på lyssansen. LED-lyset på instax knappen skifter farge etter appens funksjon og status, noe som gjør det ennå enklere å bruke de forskjellige funksjonene.

 

Design

Den nye printeren har et enkelt design og er tilgjengelig i tre forskjellige farger: Dusky pink, Ash White og Dark Denim! Velg din favorittfarge og se frem til å utforske alle de ulike morsomme funksjonene med familie og venner.